Eline op Twitter Eline op Linkedin RSS
Ocean Finance Administraties - Belastingen - Advies Kort adviestraject rondom profilering en dienstenpakket

 

Resultaten:

Op basis van het uitgebrachte advies heeft Ocean Finance zich sterker geprofileerd, is het bedrijf gebruik gaan maken van social media en is het dienstenpakket uitgebreid. 

Wat zei de klant?

"Eerder dit jaar heb ik Eline een paar keer ingeschakeld voor marketingadvies. Wat heeft dat opgeleverd, voor mijn klanten en mij? Drie dingen springen eruit. 

1. Nieuwe producten
Van je dienst kun je een product maken. Zo’n product is in mijn geval een los consult. Mensen komen een of enkele keren, om over een specifiek financieel aspect te praten. Zo krijgen zij antwoorden voor hun bedrijf of privésituatie, toegesneden op hun omstandigheden. Voor mij en mijn team is het geweldig om te doen: een nieuwe groep klanten, divers, inspirerend en een zinderend beroep op onze kennis. Voor deze klanten, nieuw en bestaand, is het een uitkomst. Eindelijk antwoorden op vragen waar ze al een tijd mee rondlopen. Zij gaan 'ontzorgd' en met kennis op maat naar huis, gedegen voorbereid op verdere stappen.

2. #durftevragen (#dtv)
Je hebt wat te geven, je kunt wat vragen. Ondernemen is mensenwerk, en ondernemen is onderhandelen. Onderhandelen is breed. Geven is goed, vragen, onder andere voor jezelf, hoort er ook bij. Daar hebben Eline en ik het over gehad. De wederkerigheid, het netwerk.

3. Social media
Last but not least, social media, op allerlei plekken. Social media krijgen een leven in mijn leven. Een blogartikel bij Eline, een blog op thenextwomen.nl en actief met twitter, mijn eigen blog, enzovoorts. En via social media vaker korte contacten, elkaar op iets attent maken, even wat delen. Social media in het algemeen. Dit betekent inspiratie, stimulans en zin om door te gaan.

Wees niet bang, ik ga me niet laten omscholen, ik blijf bij de financiën. Ik hou van cijfers, belastingen, en financiële strategie. Maar ik heb nu #lol in marketing, mede dankzij @elinewalda."

Esther Schulte, oprichter en eigenaar van Ocean Finance Administraties - Belastingen - Advies. 

Terug naar overzicht

Ravelstraat 16
3906 CN Veenendaal
M 06 467 33 701
E eline@elinewalda.nl
Eline op Twitter
Eline op LinkedIn

Hoofdpagina | Algemene Voorwaarden (.pdf) | Proclaimer | Sitemap
© 2010 Eline Walda, alle rechten voorbehouden | ontwerp Studio Polkadot