Eline op Twitter Eline op Linkedin RSS
SNS Bank Content marketeer a.i.

Resultaten:

Doorvertaling van de overall online strategie van SNS Bank naar een uitgewerkt concept voor een bedrijfsblog en een concreet stappenplan voor de uitrol hiervan.


Wat zei de klant?

“Eline heeft voor SNS Bank de doorvertaling gemaakt van de eerste strategische plannen naar een concreet plan van aanpak en resourceplanning voor de realisatie van een blog op de SNS site. Ze is daarbij grondig en constructief te werk gegaan en zocht steeds de afstemming met de organisatie. De plannen die er liggen vormen voor SNS bank de basis voor verdere realisatie.” 

Elbrich Raessen, Communicatie Strategie - social media & online ontwikkeling, SNS REAAL


“Van de workshop Schrijven voor intranet kreeg ik veel energie en inspiratie. Logische en herkenbare tips, soms een open deur maar met elkaar een aansprekend geheel. Deze prikkelende workshop is een echte aanrader!” 

Martha Douwma, Programma Ondersteuner Darwin IT @ Verander & Ontwikkelbedrijf Verzekeraar (IT & Change), SNS REAAL

 

"Eline is als echt succesvolle social media: authentiek, vol passie & bevlogenheid voor haar vakgebied, maar ook voor mensen en gedreven door haar stakeholders (o.a. klanten en collega's). Ze durft haar kennis te vertrouwen, is daarmee een goede gesprekspartner (juist ook op menselijk vlak) en iemand die echt lef durft te tonen als het er op aan komt. Gelukkig zijn er zulke mensen!'

Simone Lopulisa, Customer & Social Engagement, SNS Bank

 

Terug naar overzicht

Ravelstraat 16
3906 CN Veenendaal
M 06 467 33 701
E eline@elinewalda.nl
Eline op Twitter
Eline op LinkedIn

Hoofdpagina | Algemene Voorwaarden (.pdf) | Proclaimer | Sitemap
© 2010 Eline Walda, alle rechten voorbehouden | ontwerp Studio Polkadot