Eline op Twitter Eline op Linkedin RSS

Klanten Eline Walda

Op deze pagina vind je informatie over een aantal van de klanten die mij eerder hebben ingeschakeld, tot welke resultaten dat leidde en hoe deze klanten op de samenwerking terugkeken. 

Klanten
Welke typen organisaties schakelen mij in? Hoewel zowel grote A-merken als zelfstandige professionals tot mijn klantenkring behoren, ligt mijn focus bij het MKB, met name bij bedrijven met 20 tot 200 medewerkers. Onder mijn klanten bevinden zich bijvoorbeeld een technische handelsonderneming, een bureau voor visuele communicatie, een administratiekantoor, een business consultancy en diverse kinderopvangorganisaties.

Projecten
Ook het type project varieert. Regelmatig schakelen ondernemers mij in om als kritisch klankbord te fungeren bij het aanscherpen van hun businessplan of het ontwikkelen van een social media strategie.   

Daarnaast schakelen grote A-merken mij in als interim-adviseur. Op die manier sta ik regelmatig ‘met mijn voeten in de modder’ en neem ik direct weer ‘best practices’ uit grote bedrijven mee als bagage voor mijn mkb-klanten.

Verkoopmanager Grootgebruik Bij deze voormalige werkgever was ik actief als verkoopmanager. Deze functie was gericht op het bevorderen van reizen met het openbaar vervoer onder forenzen.

Terug naar overzicht

Ravelstraat 16
3906 CN Veenendaal
M 06 467 33 701
E eline@elinewalda.nl
Eline op Twitter
Eline op LinkedIn

Hoofdpagina | Algemene Voorwaarden (.pdf) | Proclaimer | Sitemap
© 2010 Eline Walda, alle rechten voorbehouden | ontwerp Studio Polkadot